Informasjonskapsler - Revonia

Informasjonskapsler

Revonia.no nettsteder bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en del informasjon som et nettsted overfører til informasjonskapselfilen på datamaskinen din.

Det finnes to typer informasjonskapsler:

Vedvarende informasjonskapsler forblir permanent på informasjonskapselfilen på datamaskinen din. De kan for eksempel brukes til å gjenkjenne at du er en tilbakevendende besøkende på nettstedet og tilpasse nettstedets innhold til dine behov eller for å samle inn statistiske data.

Øktinformasjonskapsler er midlertidige og vil forsvinne når du går ut av nettstedet eller lukker nettleseren. Øktinformasjonskapsler kan brukes for å aktivere visse funksjoner på nettstedet, for eksempel å søke om utsjekking eller pålogging.

Informasjonskapsler brukes ofte på nettsidene våre for å legge til rette for en bedre brukeropplevelse. Informasjonskapsler gjør det mulig for våre nettservere å gjenkjenne deg og automatisk tilpasse innholdet til dine behov når du går inn på nettstedet. Bruk av informasjonskapsler gjør det også lettere for oss å lære om brukernes behov. De gir oss bruksstatistikk som gjør oss i stand til å måle og forbedre nettstedets ytelse. Våre informasjonskapsler kan lages av forskjellige leverandører som hjelper oss med å levere våre nettjenester. Et eksempel på slike leverandører er Google, Facebook, Instagram. Brukere av nettsidene våre anses å samtykke til bruken av informasjonskapsler hvis nettleseren deres er satt til å akseptere informasjonskapsler. Dersom du ikke aksepterer informasjonskapsler, kan driften av en rekke av våre nettsiders tjenester og funksjoner bli begrenset, for eksempel ved å kunne beholde dine personlige innstillinger. Du kan alltid velge om du vil godta informasjonskapsler i nettleseren din. Hvis du ikke vil godta informasjonskapsler, kan du stille inn nettleseren din til å deaktivere dem automatisk, eller informere deg hver gang et nettsted ber om å legge til en informasjonskapsel. Vennligst se nettleserens hjelpefunksjon for å gjøre de nødvendige innstillingene. Disse bestemmelsene kan endres fra tid til annen uten varsel for at vi skal være i samsvar med lovgivningen og/eller allment akseptert praksis knyttet til informasjonskapsler

ALLE DINE TEKNISKE BEHOV ER DEKKET

Ved å bruke bare fire moduler kan du konstruere hvelvede strukturer fra 4,5 m2 opp til hundrevis av kvadratmeter. Les mer på vår teknologiside.