Revonske hobbithus har nesten uendelig potensial.

Hobbithus

Ta deg litt fri i din egen personlige vinkjeller. Eller flytte inn, hvis du vil.

Livet er bedre når man lever godt.  Livet er flott med familie, venner og en lidenskap for jobb. Men livet blir enda bedre når du kan nyte alt dette i et romslig rom med unike design. Buede og krysshvelvede moduler kan settes sammen for å danne en tilleggsbygning som krever svært lite vedlikehold.

Prisforespørsel

Praktisk talt uendelige muligheter

Tverrhvelv boligbygg i Pärnu

En bygning som postmannen ikke finner. Boligbygningen på 130 m² som ligger ved bredden av Pärnu-elven er designet for å leve året rundt. I følge eieren er det underjordiske livet roligere og mye mer energieffektivt sammenlignet med det forrige hjemmet. I tillegg har bygningen en badstue, hvor veggene lagerer varmen og dampopplevelsen er enestående. Du kan se en episode av Nurgakivis show om dette hjemmet  her!

Silma retrett

Silma retreat, som ligger i nærheten av Haapsalu, tilbyr en mulighet til å bryte ut av hverdagen. Det er det perfekte stedet å komme seg ut i naturen på uten å gi opp byens luksus. Det underjordiske huset på 44 m² er designet for å passe inn i naturen. Dette bringer ofte ulike dyr til å utforske husets terrasse. I tillegg er bygget knyttet til en unik vinkjeller. Mer informasjon her!

Mørkt rom, opplev innkvartering

Mørk, dødsstille, tiden ser ut til å stå stille. Det er akkurat slik det føles å være i et mørkt rom, hvor du går for å møte ditt sanne jeg, og det regnes som et viktig ritual mot spiritualitet. Vi var også med på å lage et av disse rommene. For hvor skulle det være roligere og mørkere enn under bakken? En opplevelse verdt å prøve!

Apukka Resort – Kammi Familieovernatting

Underjordiske overnattingssteder som er fulle av karakter og utstyrt med alle fasiliteter - i Finland, Lappland. "Kammi" betyr delvis underjordisk hus på finsk, som er historisk populært over hele Lappland. Mer informasjon her!

Apukka Resort – Kammi Suites overnattingssteder

Veldig populære og unike overnattingssteder i Finland, Lappland. Luksuriøst innredede varme reir med direkte utsikt over nordlyset fra takvinduet. Det er definitivt en opplevelse du aldri kan få nok av. Mer informasjon her!

Kingfischer feriehytte

Kingfischer-innkvarteringen i England kan virke liten til å begynne med, men takket være smarte interiørløsninger inneholder den alle nødvendige fasiliteter for en vellykket ferie. Utendørs badestamp setter krydder på oppholdet. Mer informasjon here!

Modulært hus

Kjent og merkelig på samme tid. Våre jordkjellermoduler kan lage et flott modulhus i beskyttelsen av jordskorpen. Du trenger ikke bekymre deg for lys fordi det kan plasseres vinduer i hele bygget på den siden av fasaden som ikke er dekket med jord. Dette er et boligbygg som er så energieffektivt at besparelser er uunngåelige.

Utekjøkken

Venner, sommer, grillmat og mat ... men ikke hvis det regner. Det trenger ikke være sånn. Et utekjøkken skal fikse dette! Utematopplevelsene er bunnsolid fredet.

Lappland jakthytte

Mat fra ovnen, jegerhistorier, og et fint koselig reir midt i skogen å komme til etter en lang dag i snøen. Hva mer kan du ønske deg av en skarp vinterkveld?

Sigar- og konjakkrom

Hvis du har ditt eget sigar- og konjakkrom, kan du si at livet er chic. Det betyr at du sannsynligvis har en smoking og en sløyfe i skapet. Det betyr at du virkelig ikke mangler flaks. Alt er der og alt er som det skal være. Men hvis du fortsatt ikke har et sted å blåse på en sigar, og konjakken forblir ufortjent i flasken på grunn av det, har vi en veldig edel løsning for deg.

Golfsenter

Mangel på bølger som slår mot havet og ingen sandstrand? Har du ikke utsikt over en gammel dal eller et pariserhjul i nærheten? Veldig bra! Da er dette en mulighet til å skape en ny attraksjon i nabolaget. Hele golfsenterkomplekset er smart gjemt inn i siden av fjellet.

Overnatting for et golfsenter

Etter en lang dag på golfbanen er det ingenting bedre enn en god natts søvn. En løsning som følger golfbanens landskap, som definitivt vil bli husket og byr på opplevelser for både store og små.

Hagehus med badstue

Kjeller eller badstue, bod eller et damprom? Men hvorfor ikke begge deler? Nyt den varme dampen i badstuen og ta en forfriskende kald en fra kjelleren - hva mer kan en sjel ønske seg?

Hytte ved elvebredden

En invitasjon til naturen. Konseptet med et enkelt og selvforsynt sted ved bredden av elven som fungerer som en hytte hvor du komfortabelt kan nyte alle livets frukter. Et lite, men dyktig hus har lave energikostnader og selv når det står tomt - krever det ikke regelmessig vedlikehold og er beskyttet mot ytre faktorer.

Feriehus med krysshvelv

For gjester, kolleger, venner og familie - dette reiret som består av to tverrhvelvede moduler passer i bakgården din eller lenger og er alltid klar til å ønske alle hjertelig velkommen.

ALLE DINE TEKNISKE BEHOV ER DEKKET

Ved å bruke bare fire moduler kan du konstruere hvelvede strukturer fra 4,5 m2 opp til hundrevis av kvadratmeter. Les mer på vår teknologiside.