Rapla vinkjeller – beskytter gudenes nektar, tilbyr et hyggelig sted å slappe av og kan lagre konserver og høstens avlinger. - Revonia

Rapla vinkjeller – beskytter gudenes nektar, tilbyr et hyggelig sted å slappe av og kan lagre konserver og høstens avlinger.

Gulvareal _ m2

Denne modulære kjelleren består av tre hvelvede moduler – en vestibylemodul og to ekstra kamre. Revonia-moduler kan kombineres og dermed er det mulig å lage modulbygg med svært forskjellige layouter og størrelser. Eieren av denne kjelleren ønsket at ett kammer skulle fungere som en vinkjeller og samtidig være et trivelig og koselig sted for vinsmaking. I det andre kammeret ønsket eieren et hyllesystem som skulle holde konservering og høstavlingen trygg og organisert hele året.

Galleri

Prisforespørsel

Vi vil svare på prisforespørsler innen 1-2 virkedager.

Hvis du ikke har mottatt et pristilbud fra oss, vennligst sjekk søpla i innboksen din , noen ganger havner også verdifulle meldinger der!    ALLE DINE TEKNISKE BEHOV ER DEKKET

    Ved å bruke bare fire moduler kan du konstruere hvelvede strukturer fra 4,5 m2 opp til hundrevis av kvadratmeter. Les mer på vår teknologiside.