Verdige Revonia kjellere hjelper til med å lagre varer eller annet nødvendig.

Rotkjellere eller hagehus

Fra bestemors syltetøyglass til biler. Det er plass til alt.

En skikkelig landkjeller er hjertet i enhver husholdning. Det er et sted for alt verdifullt og godt – det som opprettholder sjelen og kroppen eller trenger ly fra elementene. Modulære enheter fra Revonia lar deg bygge din egen energieffektive kjeller med akkurat den typen layout, størrelse og innredning du trenger. Kjelleren lages i Revonias fabrikk og installasjonen i dine lokaler tar kun én dag.

Finne ut mer

Praktisk talt uendelige muligheter

Classic root cellar

En landkjeller er et sted for oppbevaring av mat og hageprodukter slik folk har gjort i århundrer. Sammenlignet med kjøleskap er denne typen matkonservering betydelig mer miljøvennlig og energieffektiv.

Wine cellar

En vinkjeller holder vinene dine i et stabilt miljø, beskyttet mot lyset. In vino veritas, sier de, så sannheten ligger også i vinkjelleren. Med en koselig atmosfære er dette et ypperlig sted for tilbringe og nyte tid sammen En vinkjeller holder vinene dine i et stabilt miljø, beskyttet mot lyset. In vino veritas, sier de, så sannheten ligger også i vinkjelleren. Med en koselig atmosfære er dette et ypperlig sted for tilbringe og nyte tid sammen.

Øl- eller ciderkjeller

La det bruse og skumme! Dette er et hjemlig gjemmested for brygging, oppbevaring og nytelse av drikke sammen, spesielt egnet med venner.

Meat or cheese cellar

En kjøtt- og ostekjeller er et flott spisekammer for å forsyne hjemmekokken til å tilberede hver dag mat og god mat.

Garasje eller stor lagringsplass

Ikke la eksponering for utendørsforhold gjøre noe med eiendeler du trenger å beholde skjermet for regn, snø og sludd. Dette kan også være et trivelig sted for et verksted.

ALLE DINE TEKNISKE BEHOV ER DEKKET

Ved å bruke bare fire moduler kan du konstruere hvelvede strukturer fra 4,5 m2 opp til hundrevis av kvadratmeter. Les mer på vår teknologiside.