Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /data01/virt79838/domeenid/www.revonia.ee/htdocs/wp-content/themes/taevas/functions.php on line 633

Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$taxonomy in /data01/virt79838/domeenid/www.revonia.ee/htdocs/wp-content/themes/taevas/functions.php on line 633
Referentsid - Revonia

References

Kompakta alu pirts

Mazs, bet spēcīgs! Kompakta sauna, kas ātri uzsilst un piedāvā patīkamu tvaika pieredzi un gaisa cirkulāciju, pateicoties tās velvju griestiem. Piedzīvojums, ko parastā pirtī nevar atrast!

Se nærmere

Lagring kjeller

                                                                            Se nærmere

Vinkjeller

                                                                            Se nærmere

Manne hule

                                                                            Se nærmere

Vinkjeller i Wiesenfeld Østerrike

Gulvareal _ 21,4 m2

  Denne vinkjelleren består av to betongkjellermoduler. En av modulene er innredet for vinmodning og konservering. Den andre er et koselig rom for vinsmaking eller bare avslapning. Kjelleren passer vakkert inn i det omkringliggende landskapet.

Se nærmere

Vinkjeller i Finland

Gulvareal _ 16,4 m2

Det er en veldig koselig kafé i Finland som heter Långvik Kyläkauppa. Eieren av kafeen er en stor fan av spanske viner. Så stor fan at han trengte en vinkjeller og vi er glade for […]

Se nærmere

Rapla vinkjeller – beskytter gudenes nektar, tilbyr et hyggelig sted å slappe av og kan lagre konserver og høstens avlinger.

Denne modulære kjelleren består av tre hvelvede moduler – en vestibylemodul og to ekstra kamre.

Se nærmere

Kose hagehus – et innovativt hobbithus som tilbyr trygghet og lave driftskostnader.

Til å begynne med kan det være litt uvanlig at et hagehus er dekket med jord. Dette er imidlertid en stor fordel, som gjør bygget svært energieffektivt.

Se nærmere

Leter du etter designideer til vinkjeller?

Gulvareal _ 21,4 m2

Denne spesifikke vinkjelleren ligger i Østerrike, i rosehagen til Kittenberger utstillingshager. Den har en grunnflate på 21,4 m2. Materialene som brukes til etterbehandling er naturlige og tradisjonelle.

Se nærmere

En ny type betongkjeller som er en moderne klassiker

Gulvareal _ 9,7 m2

Dette er en investering som vil vare et århundre. Revonia tilbyr virkelig unike kjellere. Modulene er laget av betong. Du kan transportere dem nesten hvor som helst og installere dem på bare én dag.

Se nærmere

En Revonia-kjeller er det sanne hjertet i enhver husholdning!

Gulvareal _ 4,5 m2

Denne kjelleren med 4,5 m2 gulvplass er perfekt for oppbevaring av mat. Den holder alt kjølig i den varme årstiden samtidig som den beskytter de gode tingene når temperaturene er lave.

Se nærmere

Kjeller med buet badstue

Gulvareal _ 14,2 m2

En kjeller og buet badstue i ett – en perfekt kombinasjon å nyte i en kystfuruskog. Kalkpuss, feltstein og teglmønster ble valgt som sentrale elementer. Installasjon og bygging av frontportalen ble fullført på fem virkedager.

Se nærmere

En rotkjeller som har sjarm og kvalitet!

Gulvareal _ 11,7 m2

Denne kjelleren er både iøynefallende og koselig. Grunnflaten er på 11,7 m2 og innredet for oppbevaring av alle slags verdigods.

Se nærmere

Å bygge en kjeller trenger ikke å være tidskrevende!

Gulvareal _ 21,4 m2

Dette er en prefabrikkert potet- og vinkjeller som ligger i Estland. På fabrikken bygger og innreder vi rommoduler separat, transporterer dem deretter til ønsket sted, installerer og føyer dem sammen, og til slutt dekker vi dem med matjord.

Se nærmere

Vääna-Jõesuu landkjeller

Gulvareal _ 11,7 m2

En kjeller med endevegginngang og 11,7 m2 gulvflate i Vääna-Jõesuu. Trygg 2,5 m under bakken. Nok en gang ferdig med den estiske nasjonalsteinen.

Se nærmere

En skjult kjeller som beskytter det du setter mest pris på!

Gulvareal _ 11,7 m2

Et tre bruker mye tid på å vokse her i det nordiske klimaet. Derfor, da vi installerte våre prefabrikkerte kjellermoduler, kom vi opp med løsninger for å holde verdifulle trær trygge på utsiden, mens den skjulte kjelleren holder ting trygt på innsiden.

Se nærmere

Tallinn landkjeller – en overlegen rot- eller vinkjeller akkurat der du vil ha den

Gulvareal _ 4,5 m2

Revonia tilbyr en unik måte å ha en kjeller som er både miljøvennlig og også vennlig mot plenen og hagen din. Denne spesielle Revonia-kjelleren ble installert i det fjerneste hjørnet av en bakgård.

Se nærmere

Kloogaranna landkjeller

Gulvareal _ 11,7 m2

En koselig kjeller i varme toner i Kloogaranna. En skillevegg skiller grønnsakslageret. Både kundene og spiskammeret deres er fornøyde.

Se nærmere

Kjeller på byggemesse

Gulvareal _ 21,4 m2

Et tre-moduls sett med sitt første kammer for vin og matkonserver. Salongen på baksiden er for å slappe av, røyke sigarer og teste åsjakkferdighetene dine.

Se nærmere

En finsk badstue som vil vare et århundre, og tilbyr en fantastisk badstueopplevelse!

Gulvareal _ 9,7 m2

Dette er noe du kanskje ikke har sett før. Det er en underjordisk badstue med et hvelvet tak.

Se nærmere

Neeme lagring og vinkjeller

Gulvareal _ 11,7 m2

En funksjonell og vakker kjeller i Neeme. Designet ble laget med denne fantastiske kunden.

Se nærmere

Hiiumaa vinkjeller – verdig og virkelig personlig!

Gulvareal _ 11,7 m2

En vinkjeller med en virkelig hyggelig og koselig atmosfære. Naturlige materialer som kuttet stein i veggen, porfantiske plater på gulvet og taket er dekket med kalk gips. Det smakfulle interiøret er vakkert i harmoni med […]

Se nærmere

Jõelähtme vingård – tradisjonell, men på en helt ny måte

Gulvareal _ 11,7 m2

Kalksteinen som brukes i den fremre portalen til kjelleren gir et virkelig lokalt og nasjonalt utseende. Det er brukt polerte kalksteinsfliser på gulvene, og vegger og tak er avsluttet med tradisjonell kalkpuss. Betongkjellermoduler dekket med […]

Se nærmere

Saaremaa land og ølkjeller

Gulvareal _ 11,7 m2

En ølkjeller på Saaremaa, trappeoppgangen er dekket med Seaside Blend-kuttede steiner, og dype granhyller er bygget inn i kjelleren. Det er også et grønnsaksbrett på hjul.

Se nærmere

Lääne-viru County Cellar

Gulvareal _ 11,7 m2

Gulvet er grove sandsteinplater og smidde kjøttkroker. I konstruksjonen av kalksteinsstøttende vegger og en treskodi, måtte vi ta hensyn til de omkringliggende bygningene slik at alt fortsatt skulle spille som et orkester.

Se nærmere

Ulike utvendig utsikt

Vi utfører utvendig etterbehandling av kjellere i henhold til bildet av ditt hjem.

Se nærmere

Forskjellige indre visninger

Vi lager kjellermøbler basert på dine virkelige lagringsbehov.

Se nærmere

ALLE DINE TEKNISKE BEHOV ER DEKKET

Ved å bruke bare fire moduler kan du konstruere hvelvede strukturer fra 4,5 m2 opp til hundrevis av kvadratmeter. Les mer på vår teknologiside.